fredag 7 december 2007

7 december

Dagens fundering...
Är inte Pepparkaksgubbarna otroligt egoistiska? De kommer där sjungande så bruna hand i hand med hattarna på sne. Inte en tanke på grisen som de lämnade vid spisen. Nä, tacka vet jag Tomten och Bocken, de stannade kvar hos grisen!

Bonusfundering...
Jag undrar fortfarande VARFÖR ÄGER JAG INGA BRODDAR? Det skulle ju gå så mycket fortare att ta sig fram! Och inga mystiska sträckningar i kroppen, efter pingvingången till och från bussen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men herregud människa! Gack genast i morgon och köp broddar innan det händer en olycka.
Och ja, pepparkaksgubbarna är snobbiga stekare. Ingen solidaritet där inte. Under hattarna (på sne) har de garanterat kotlettfrilla.

Anonym sa...

Fundering 1. Kamelerna och elefanterna då? Var tog de vägen?
Fundering 2. Kan man inte odla sugkoppar under fötterna som en bläckfisk så slipper man det där ljudet av broddar på stengolv i butikerna?

Anonym sa...

Broddar på marmor, gaffel i aluminiumkastrul eller naglar på svarta tavlan, vilket är värst? Eller kanske den där gaffeln för att rita noter på svarta tavlan, när en av de fem kritorna går av?
Och vad är wulodg för nåt?

Martina sa...

Gaffel i aluminiumkastrull är definitivt värst. Väckarklockan låter inte heller så himla trevligt.

Anonym sa...

Väckarklockor låter per automatik illa men de värsta var ändå sirenerna eller brölen som kom ut 90-talets klockradioaparater. Kastrullers gnissel får inte lika stora konsekvenser som väckarklockornas.