En liten norrländsk ananas tankar och funderingar.
söndag 7 september 2008
Rätta mig om jag har fel...
men nog blir kycklingen fortare klar om man sätter in den i ugnen, istället för att låta den stå ovanpå den kalla spisen?
3 kommentarer:
Anonym
sa...
Min erfarenhet är den, ja. Precis som kaffet blir klart fortare om man häller det varma vattnet över pulvret i stället för att låta dem stå var för sig. Men inte kan väl du, som är så duktigt på att laga mat, ha glömt att stoppa in pippin i ugnen?
Jag vill också ha kyckling! Men den måste komma med majs, ris, currysås och Hannanas. Annars blir det inte samma sak. Jag föredrar den sorten som har varit inne i ugnen men det är väl en smaksak.
3 kommentarer:
Min erfarenhet är den, ja. Precis som kaffet blir klart fortare om man häller det varma vattnet över pulvret i stället för att låta dem stå var för sig.
Men inte kan väl du, som är så duktigt på att laga mat, ha glömt att stoppa in pippin i ugnen?
Gör du kyckling? Låter godare än varmkorv från Statoil.
/Fluff
Jag vill också ha kyckling! Men den måste komma med majs, ris, currysås och Hannanas. Annars blir det inte samma sak. Jag föredrar den sorten som har varit inne i ugnen men det är väl en smaksak.
Skicka en kommentar